James Bay heeft concert in HMH Amsterdam aangekondigd

Geschreven door op 18 mei 2015 om 12:01
James Bay - Foto: pitpony.photography (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

De populaire singer-songwriter James Bay, bekend van o.a. Hold Back The River, komt op 23 oktober naar Heineken Music Hall Amsterdam.

De Britse zanger James Bay wordt regelmatig vergeleken met Ed Sheeran en George Ezra. Dat belooft een gouden toekomst!

 

KAARTEN VOOR JAMES BAY

Op vrijdag 23 oktober staat James Bay in de Heineken Music Hall Amsterdam. Kaarten zijn vanaf vrijdag 22 mei om 10.00 uur te koop via de website van de zanger. Wil je zeker zijn van kaartjes? Dan kun je deze hier vooruit reserveren. Wees er snel bij, want hij verkocht de complete Paradiso Amsterdam vorig jaar in slechts 9 minuten!

LOWLANDS

Ook in augustus zal James Bay zich in Nederland bevinden. Hij staat namelijk gepland voor Lowlands, maar welke datum precies is helaas nog niet bekend. Er zijn hier nog kaartjes voor Lowlands op vrijdag 21 augustus. Alle fans hebben dit jaar dus twee mogelijkheden om James Bay te aanschouwen! Bekijk hem hieronder live in Brighton.

YouTube player

 

BEKENDE HITS

Weet je even niet meer wie James Bay ook alweer is? Denk aan de hitjes: Let it Go of Hold Back the River. Zijn eerste EP kwam uit in 2013. De zanger heeft dus nog geen ervaring met jarenlange successen. Wel is hij ondertussen al op elke radio te horen en treed hij op in veel verschillende landen. Met zijn alternatieve rock-, soul- of Indie pop stijl heeft hij al vele fans om zich heen verzameld. Het verbaasde ons dan ook niks dat zijn concert vorig jaar binnen 9 minuten was uitverkocht. We verwachten dat het nog sneller zal gaan bij de Heineken Music Hall.

Luister hieronder naar James Bay met Let it Go.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.