Russell Howard voor twee shows naar AFAS Live en Nieuwe Luxor

Geschreven door op 6 maart 2019 om 15:16
Katherine Ryan, Cody Ko en Noel Miller Snelle, Russel Kane, Moddi, DÉMIRA, Protest The Hero, Louise Lemón, vocals, Russell Howard, comedy - Comedy/Cabaret microfoon - Fotocredits: Ed Schipul Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

In het voorjaar van 2020 komt Russell Howard voor maar liefst twee shows naar Nederland! De comedian is te zien in AFAS Live te Amsterdam en het Rotterdamse Nieuwe Luxor Theater.

Russell Howard naar Nederland

Russel Howard is met zijn voorstelling ‘Respite’ in het voorjaar van 2019 twee keer te zien op een Nederlands podium. Op zaterdag 21 maart 2019 geeft de comedian een show in de Amsterdamse AFAS Live. Tien dagen later, op dinsdag 31 maart 2019, treedt de Brit op in de Nieuwe Luxor te Rotterdam.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 11 maart 2019 om 09:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!


Improvisatiekunsten

De Engelse komiek staat bekend om zijn indrukwekkende improvisatiekunsten. Naast zijn voorstellingen is de grappenmaker tevens te horen als presentator van het radioprogramma BBC 6 Music. Bekijk hieronder een fragment van Howard:

YouTube player

 

Bronnen: Ticketmaster, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.