Justin Bieber krijgt eigen tentoonstelling in Canadees museum

Geschreven door op 30 januari 2018 om 15:28
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Volgens People Magazine komt er een Justin Bieber tentoonstelling in zijn geboortestad Stratford. De exhibitie wordt ‘Steps To Stardom’ genoemd en gaat voorwerpen van Justin tentoonstellen.

Justin Bieber krijgt tentoonstelling

De 23-jarige zanger krijgt zijn eigen expositie in het Stratford Perth Museum. Er worden voorwerpen die belangrijk voor de artiest waren in zijn weg naar sterrendom tentoongesteld. Onder andere de drumkit die hij als kind had, zijn ijshockeyoutfit, een aantal microfoons, verschillende awards die de zanger won en persoonlijke brieven. Ook een brief van de voormalige ‘First Lady’ Michelle Obama.

De tentoonstelling, die vanaf 18 februari bij te wonen is, wordt in de loop van tijd met nieuwe voorwerpen aangevuld. De naam ‘Steps to Stardom’ verwijst natuurlijk naar de trap van het Avon theater in Stratford. Justin trad hier, jaren voor hij ontdekt werd, als straatartiest op.

Justin is dolbij

De wereldberoemde artiest kon, volgens museum manager John Kastner, zijn geluk niet op na het nieuws:”We hadden hier een heel kort gesprek met hem en hij was heel dankbaar, het had niet leuker kunnen zijn’, onthulde John. “Hij drukte uit hoeveel hij het op prijs stelde dat het museum een tentoonstelling voor hem creëerde.

Kastner stelde de tentoonstelling samen met hulp van Justin’s grootouders Bruce en Diane Dale. Kastner en zijn personeel begonnen met het plannen van de expo nadat een Canadees Parlementslid zich afvroeg waarom de popster nog niet geëerd was in zijn geboortestad.

Naast het vertonen van Justin’s voorwerpen, worden er ook 24 locaties in de Canadese stad, die gelinkt zijn aan Bieber, op een kaart weergegeven. Toeristen kunnen deze plekken dan bezoeken.

Bron: People Magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Nieuws