Stand-upcomedian Anthony Jeselnik deze zomer naar Melkweg

Geschreven door op 3 juli 2018 om 13:42
Anthony Jeselnik - Screenshot YouTube

Anthony Jeselnik komt naar Nederland! De stand-upcomedian staat met zijn show ‘Funny Games’ deze zomer op het podium van de Melkweg in Amsterdam. 

Anthony Jeselnik naar Melkweg

Kun je wel een beetje tegen harde humor? Of nog beter: je bent er dol op? Dan hebben we goed nieuws! Anthony Jeselnik komt naar Nederland. De stand-upcomedian staat met de show ‘Funny Games‘ op zondag 26 augustus 2018 in de Melkweg in Amsterdam.

Let op: niet voor tere zieltjes! De comedy van Jeselnik is namelijk gitzwart en snoeihard, maar dat maakt de grappenmaker ook razend populair. Laat die lange tenen dus maar thuis als je naar de show van Anthony gaat.

Tickets

Kaarten voor Anthony Jeselnik zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De kaartverkoop voor deze avond gevuld met bikkelharde grappen start woensdag 4 juli 2018 om 10.00 uur. Is de show uitverkocht? Kijk dan eens of je hier nog tickets kunt scoren.

Bekend van tv

Het meest bekend is de Amerikaan om zijn bijdrage aan de roasts van president Donald Trump en Charlie Sheen op Comedy Central. Daarnaast had de grappenmaker een eigen tv-show, trad hij op bij verschillende talkshows en was hij zelfs de eerste stand-up comedian ooit die bij Late Night With Jimmy Fallon mocht optreden. Hij schreef ook nog eens voor die laatstgenoemde show.

De c.v. van de 39-jarige gaat nog wel even door, maar de beste manier om van de werkervaring van de comedian te proeven, is om hem gewoon te gaan zien in augustus.

Bron: Melkweg, anthonyjeselnik.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.