“Paul McCartney heeft nummer over Donald Trump geschreven”

Geschreven door op 31 juli 2017 om 14:58
Paul McCartney - Foto: Jimmy Baikovicius (Flickr, license CC BY-SA 2.0) verkleind

Paul McCartney heeft een nummer geschreven over de Amerikaanse president Donald Trump. Dit zou de ex-Beatle met enkele Britse studenten hebben gedeeld tijdens een masterclass ‘songwriting’.

“Paul McCartney schrijft nummer over Trump”

Paul McCartney heeft een nummer over de Amerikaanse president Donald Trump geschreven, zo meldt de Liverpool Echo. De legendarische ex-Beatle stond onlangs in The Liverpool Instute for Performing Arts voor zijn jaarlijkse songwriting-masterclass. In gesprek met derdejaars studenten liet Sir Paul weten dat hij een nummer over de 45e president van de Verenigde Staten heeft geschreven voor zijn nieuwe album“Soms is de situatie in de wereld zo bizar dat je het wel moet aankaarten,” liet McCartney weten.

Sir Paul geen fan van Trump

Volgens de Liverpool Echo liet Sir Paul niet weten of de Amerikaanse president in een positief of negatief daglicht gezet wordt in zijn nummer, maar de tweede optie lijkt het meest waarschijnlijk. Eerder sprak de iconische singer-songwriter nog met The Daily Telegraph over Trump. McCartney toonde zich destijds geen fan van de controversiële president:

“Hij heeft de lelijke kant van Amerika ontketend. Mensen hebben het gevoel dat ze een vrijbrief hebben om, misschien niet gewelddadig, maar op zijn minst vijandig te zijn tegen mensen met een andere kleur of een ander ras. Ik denk dat we allemaal wel dachten dat die tijd achter ons lag.”

Bron: NME, Liverpool Echo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Paul McCartney Nieuws