AC/DC-zanger Brian Johnson vliegt over de kop op racecircuit

Geschreven door op 31 juli 2017 om 12:40
Brian Johnson (AC/DC) Cropped - Foto: Matt Becker - Bron: Wikimedia Commons - Licentie: (CC BY-SA 3.0)

Flink schrikken voor ex-AC/DC frontman Brian Johnson! De Britse zanger vloog op zaterdag 29 juli met zijn auto over de kop tijdens het race-evenement Silverstone Classic.

Oud-AC/DC zanger Brian Johnson vliegt over de kop op racecircuit

Brian Johnson heeft op zaterdag 29 juli het publiek van het race-evenement Silverstone Classic flink laten schrikken. De oud-frontman van AC/DC vloog met zijn auto over de kop tijdens de kwalificatieronde van benefietrace Celebrity Challenge Trophy. Johnson was één van de beroemdheden die deelnam aan de race, waarmee £ 10.000 werd opgehaald voor Prostate Cancer UK.

Op Twitter werden foto’s van het ongeluk van de zanger gedeeld.

Volgens het Amerikaanse medium Blabbermouth stapte Johnson zonder kleerscheuren uit zijn wagen. Na een kort bezoek aan het medisch personeel van het evenement werd duidelijk dat de zanger niet gewond was. De auto van de zanger was er slechter aan toe: Johnson verscheen niet meer aan de start van de race.

AC/DC

In maart 2016 werd bekend dat Brian Johnson wegens gehoorproblemen niet langer op het podium kon staan met zijn band AC/DC. Hij werd vervangen door Guns N’ Roses-frontman Axl Rose, die de bands Rock Or Bust-tour afmaakte. Of Johnson ooit weer met AC/DC het podium zal betreden is niet bekend. Wel keerde de zanger in mei 2017 plotseling weer terug op de bühne voor een verrassingsoptreden met Paul Rodgers en Led Zeppelin-zanger Robert Plant.

Bron: Blabbermouth

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AC/DC Nieuws · Artiesten · Brian Johnson Nieuws · Nieuws