PJ Harvey voor concert naar HMH Amsterdam

Geschreven door op 11 juli 2016 om 10:34
PJ Harvey - Foto: Man Alive! | Flickr (CC BY 2.0)

PJ Harvey komt deze herfst weer naar Nederland! Op 16 oktober geeft de Britse muzikant een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

PJ Harvey - Foto: Man Alive! | Flickr

PJ Harvey – Foto: Man Alive! | Flickr

PJ Harvey concert

PJ Harvey komt naar Nederland! De veelzijdige artiest geeft op zondag 16 oktober een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De deuren gaan om 18:30 uur open en de aanvang is om 20:00 uur.

PJ Harvey tickets

De voorverkoop begint op woensdag 13 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

The Hope Six Demolition Project

De Britse multitalent debuteerde in de jaren 90 met het album ‘Dry’ en brak door bij het grote publiek met de single ‘Down By The Water’ en het album ‘To Bring You My Love’. Vijf jaar na het album ‘Let England Shake’, bracht ze het nieuwe album ‘The Hope Six Demolition Project’ uit en dit werd weer goed ontvangen door de critici. Met deze nieuwe plaat heeft ze uiteraard de nummer 1 positie behaald in de UK.

De artiest is niet vaak te zien in Nederland. Voordat ze dit jaar haar enige festivalshow in Nederland gaf dit jaar, waren haar laatste optredens in Paradiso in 2011. Mocht je haar dus willen zien, is dit concert echt een aanrader!

YouTube player

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.