5x artiesten die door de mand vallen met playbacken

Geschreven door op 7 mei 2016 om 21:58

Oud Spice Girls zangeres Victoria Beckham heeft toegegeven dat ze regelmatig playbackte tijdens hun optredens. Ze blijkt niet de enige te zijn..

Victoria Beckham

Het was niet helemaal haar eigen schuld, maar toch, Victoria Beckham playbackte regelmatig. “De producers zetten mijn geluid uit en lieten alleen de anderen zingen”, vertelde Victoria aan een verslaggever van de Britse krant The Sun.

Andere artiesten die er ook wat van kunnen:

1. Zie Britney Spears playbacken

In de ’00 verloren we Britney even uit het oog. Maar in 2007 was ze klaar voor haar comeback met een optreden tijdens de MTV Awards. Helaas liep dit niet helemaal zoals iedereen had verwacht. Terwijl het bandje met haar stem gewoon doorliep, sloeg ze zelf af en toe wat zinnen over. Ook leek ze bijna verdwaald tussen de dansers op het podium.. Jammer!

2. Katy Perry

Het publiek werd helemaal wild toen Katy Perry het podium betrad. Echter, er ging even iets mis tijdens de NRJ Music Awards in Frankrijk. De muziek begon te vroeg en daarmee ook haar zangbandje, de zangeres was daardoor de draad volledig kwijt.. De presentator stopte het optreden en vroeg haar opnieuw te beginnen. Echter, het zangbandje startte niet meer waardoor ze onverwachts live moest zingen. Hier was Katy niet op voorbereid en dat is duidelijk te horen.

3. Queen

Jep, ook een rasartiest als Freddie playbackte wel eens. Hier een filmpje waarop je ziet dat er duidelijk een zangbandje op staat. Maar, Freddie zou Freddie niet zijn als hij er niet alsnog een show van zou maken. En dat deed hij, met beide handen!

4. 50 Cent

Aii, een optreden geven en er dan na een refrein achter komen dat het verkeerde bandje op staat.. Dan val je natuurlijk gruwelijk door de mand. Het overkwam 50 Cent. Na het tweede refrein was zijn microfoon gelukkig opengedraaid en kon hij het nummer afmaken, maar dan wel live.

5. Beyoncé

In Amerika is het volkslied zingen natuurlijk altijd een BIG DEAL. Beyoncé kreeg deze eer en het leek perfect te gaan. Een dag later werd bekend gemaakt dat alles geplaybackt was.. waarom? Ze had blijkbaar niet genoeg tijd gehad om met het orkest te repeteren, dus wilde ze het risico niet lopen door live te zingen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lijstjes · Nieuws