Fun Lovin’ Criminals kondigt extra optreden in Paradiso aan

Geschreven door op 2 december 2019 om 15:14
Fun Lovin' Criminals - Foto: Alterna2 - (Bron: Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor fans van Fun Lovin’ Criminals! Wegens succes heeft de Amerikaanse band een extra show in de Amsterdamse Paradiso aangekondigd.

Extra Show Fun Lovin’ Criminals

Fun Lovin’ Criminals heeft een nieuwe show aangekondigd! Eerder maakte de alternatieve rockgroep bekend dat ze op donderdag 9 januari 2020 in Paradiso op het podium staan. Wegens succes is hier nu een extra concert is toegevoegd. Het optreden vindt plaats op vrijdag 10 januari 2020. Beide shows zijn onderdeel van de tournee waarmee de band het gloednieuwe album ‘Another Mimosa’ promoot.

Concertkaarten

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Another Mimosa’

De sound van de formatie valt het beste te omschrijven als een vernieuwende combinatie van rap, rock, jazz en blues. In januari 2019 verscheen ‘Another Mimosa’, het nieuwste album van het Amerikaanse drietal. Het is tevens de eerste plaat van de groep in negen jaar tijd. Op haar nieuwste wapenfeit zijn covers en alternatieve versies van oud werk te vinden. Zo staat onder meer het nummer ‘Daylight’ van Georgie Fame op de tracklist. De titel verwijst naar het oudere compilatiealbum ‘Mimosa’, dat de rockers in 1999 uitbrachten.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.