The Darkness komt begin 2020 rocken in Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 9 april 2019 om 12:11
The Darkness - Foto: rawpic@protonmail.com (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

In februari 2020 komt The Darkness naar Nederland! De glam-rockband treedt eind deze maand op in de Melkweg te Amsterdam.

The Darkness naar Melkweg

Rockliefhebbers opgelet! Op maandag 24 februari 2020 reist The Darkness af naar Amsterdam. De Engelse band betreedt deze avond het podium van zaal MAX in de Melkweg. De show maakt deel uit van de ‘Easter is Cancelled Tour’, waarbij de nieuwe gelijknamige plaat centraal staat. Deze komt in oktober 2019 uit.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf vrijdag 12 april 2019 om 11:00 uur te verkrijgen. De verkoop verloopt via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

The Darkness

In 2003 brak de glam-rockgroep wereldwijd door met hun single ‘I Believe in a Thing Called Love’. Na grote optredens in stadions en bekende festivals, ging de groep in 2006 uit elkaar. Frontman Justin Hawkins vertrok naar een afkickkliniek om te werken aan zijn alcohol- en cocaïneverslaving. Vijf jaar later kwamen de mannen weer bij elkaar en ze lijken niet van plan om binnenkort weer te stoppen!

Beluister hier de succesvolle single:

YouTube player

 

Bron: Facebook, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.