Serious Request is goed van start gegaan

Geschreven door op 19 december 2015 om 22:28
Logo 3FM Serious Request

The Common Linnets en James Morrison sloten de DJ’s gisteren op in het Glazen Huis. Serious Request heeft ondertussen al een mooie tussenstand!

Bekijk hier de recap van Serious Request dag 1.

Het laatste avondmaal

De radio DJ’s konden afgelopen donderdag genieten van het laatste avondmaal, voordat ze zichzelf zeven dagen zonder eten in het Glazen Huis opsloten. Het eten werd verzorgd door het Glazen Restaurant, dat speciaal voor Serious Request is opgezet door verschillende chef-koks uit Limburg. Alle opbrengsten van de komende zeven dagen gaan direct naar de actie toe. Iedereen is welkom om in dit restaurant een hapje te komen eten.

Tussenstand van Serious Request

The Common Linnets en James Morrison sloten de DJ’s op in het Glazen Huis. Daarna ging het evenement officieel van start en stroomde het geld binnen. Inmiddels staat de tussenstand al op €1.218.037! Sophie Hilbrand onthulde het mooie bedrag in Heerlen! Giel dacht daarbij terug aan de aller-eerste keer: “ik weet nog dat we zielsgelukkig waren met de eindstand van €900.000 euro.” “Toen was de eerste tussenstand €32,30”, voegde Domien eraan toe.

Gerson Main covert Justin Bieber

Hoewel de inzamelingsacties centraal staan, is muziek natuurlijk ook een hele belangrijke factor van Serious Request. Een bijzonder momentje was dat Gerson Main een cover van de hit ‘What Do You Mean’ van Justin Bieber kwam voordragen. Geniaal! Geniet even met ons mee.. 

Tip: lees hier meer over kaarten voor het concert van Justin Bieber.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws