Alain Clark voor het eerst in Carré Amsterdam

Geschreven door op 12 september 2018 om 17:20
Alain Clark - Foto jan Willem (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Alain Clark speelt op vrijdag 24 januari 2019, voor het eerst in zijn carrière, met eigen muziek in Carré. Op dezelfde dag brengt Clark tevens zijn nieuwe album ‘Closer’ uit. 

Alain Clark naar Carré Amsterdam

Tijdens het ‘Closer’ concert in Carré Amsterdam zullen naar verwachting zowel oude bekende hits als ‘Back In My World’ & ‘Father & Friend’ en nummers van het nieuwe album voorbij komen.

Alain Clark tickets

De kaartverkoop voor de soloshow van Alain Clark start aanstaande vrijdag 14 september. Kaarten zijn vanaf om 10:00 uur beschikbaar via de website van Het Koninklijk theater Carré Amsterdam. Uitverkocht? Klik hier.

Jazzavond

De zanger staat in de winter van 2019 maar liefst tweemaal op de planken van Het Koninklijk theater Carré. Op 24 januari geeft de muzikant een concert onder de naam ‘Closer’, vernoemd naar het gelijknamige album. Op 26 januari staat de muzikant samen met zijn collega’s Trijntje Oosterhuis, Yuri Honing, Jeangu Macrooy, Sabrina Starke, Sven Figee, John Engels en het Metropole Orkest in het theater tijdens de ‘Avond Van de Jazzmuziek’. Deze show wordt live uitgezonden op NPO Cultura.

 

Bron: Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·