Olly Murs lanceert nieuwe single ‘You Don’t Know Love’

Geschreven door op 18 juli 2016 om 11:01
Olly Murs - Foto: Ismar Badzic - wikimedia commons

Na het succes van zijn vorige album Never Been Better uit 2014, richt zanger Olly Murs nu zijn pijlen op een gloednieuwe plaat. You Don’t Know Love is daarvan de eerste single en vanaf nu overal verkrijgbaar.

Olly Murs

Ismar Badzic – wikimedia commons

Nieuwe single Olly Murs

Voor zijn nieuwste single werkte Olly samen met Steve Robson en Camilie Purcell. Dit zijn twee bekende namen uit de Britse muziek industrie, want ze zijn ook verantwoordelijk voor hitsingles van onder andere Little Mix, Fleur East en Rita Ora. Vorig jaar liep Olly’s relatie met model Francesca Thomas na drie jaar op de klippen. In You Don’t Know Love zingt de zanger dan ook over deze periode. De bijhorende videoclip van het nummer kun je hieronder bekijken.

Het succesverhaal

De carrière van Olly gaat met name in Engeland (waar hij geboren en getogen is) nog altijd als een speer. In 2009 schopte hij het tot een tweede plaats bij de Britse versie van The X Factor. In februari 2010 een combi platendeal bij Epic Records en Syco Music. In de jaren die volgden bracht de zanger vier succesvolle studioalbums uit en scoorde hitsingles met nummers als Heart Skips A Beat, Dance With Me Tonight, Troublemaker en Wrapped Up. De release van Olly’s vijfde studioalbum staat voor later dit jaar gepland.

 

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.