Clean Bandit voor concert naar Nederland

Geschreven door op 18 juli 2016 om 10:38
Clean Bandit, Paaspop - Credits Lennon Photography - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

There’s no place I’d rather be…dan in Amsterdam! Want in oktober komt de electropopband Clean Bandit naar de hoofdstad voor een optreden!

Clean Bandit concert

Haal de dansschoenen maar uit de kast, want Clean Bandit komt naar Nederland! De Engelse electropopband komt op zondag 9 oktober naar Paradiso Amsterdam om de vloer er uit te dansen!

Clean Bandit kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 22 juli om 10:00.

Zon, zee, en Rather Be

Twee zomers lang konden we genieten van hun debuutalbum New Eyes, en de grote hit Rather Be. En de nummers klinken nog altijd vers in de oren. De frisse combinatie van electronica en klassiek is niet meer weg te denken uit vele muzieklijsten. Zeker met lekker warm weer brengt deze hit heerlijke verkoeling.

Maar de band gaat natuurlijk alweer met volle snelheid vooruit, en binnenkort is er alweer een nieuw album. Daarin werkt de band onder andere samen met Sean Paul. In mei kregen we een voorproefje van het nieuwe moois met de single Tears, waarbij de band samenwerkte met de zangeres Louisa Johnson. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe tracks!

 

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.