Festival Report: Tamino betovert publiek op Grasnapolsky Festival 2017

Geschreven door op 14 februari 2017 om 15:37
grasnapolski, Tamino - Fotocredits: Laura Caris (Artiesten Nieuws)

Het is voor mij de eerste keer dat ik naar Grasnapolsky ga. De main reason? Tamino. Oud zanger van Grenadeers, sinds ruim een jaar solo. Hij wordt ook wel vergeleken met Jeff Buckley en hij deed mij denken aan Johnny Cash.

Rust en kalmte

Ik loop de Zenderzaal in, zaterdag aan het begin van de middag. Ik ben allereerst onder de indruk van de enorme zaal en de inrichting ervan. Een mozaïek vloer en plafondhoge ramen die uitzicht bieden op de uitgestrekte vlakten van de Veluwe. Rust en kalmte dalen over me neer.

Tamino betovert

Tamino begint te zingen.. Ik ben gefascineerd, sta gebiologeerd naar hem te kijken. Deze introverte jongen, met zijn prachtige stem en donkere krullen betovert niet alleen mij maar de hele, volle Zenderzaal van Grasnapolsky Festival 2017. Een stuk of zestig man verspreid over de zaal staat ademloos naar hem te kijken. Hij eindigt met zijn nieuwste single Habibi. Daarmee heeft hij het festival waardig geopend en de Gras-bezoekers overtuigd van zijn talent.

Debuut EP

De Vlaming releaset in mei zijn debuut EP. Gelukkig voor de Nederlanders doet hij dat zowel in België als op 22 mei in de Melkweg in Amsterdam!

Link naar het event van de Melkweg: https://www.facebook.com/events/1354799884541996/

Link naar Tamino’s Facebook: https://www.facebook.com/taminoamir/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.