Waltzburg komt in maart 2019 met nieuwe single ‘Gotor’

Geschreven door op 22 maart 2019 om 12:00
'Gotor' van Waltzburg (rechtenvrij)

In maart 2019 brengt Waltzburg de gloednieuwe single ‘Gotor’ uit. De release gaat gepaard met een eigenzinnige videoclip.

Waltzburg brengt ‘Gotor’ uit.

Waltzburg werd bekend met de track ‘Neon’, de single die op zijn debuut EP ‘Latest News’ stond. Nu is het tijd voor een nieuwe single! Op vrijdag 22 maart 2019 komt de groep met ‘Gotor’, die gepaard gaat met een eigenzinnige video. ‘Gotor’ is een upbeat track, vol met tegenstrijdigheden. De single gaat over het dode spoor waarop een relatie kan vastlopen. In de bijbehorende videoclip komen alle clichés van een performance video voorbij. Het resultaat is een absurd circus. Dinosaurussen, cowboys en vuurwerk passeren de revue.

Indie-pop

Waltzburg maakt indie-pop, gemaakt door een pessimistische slaapkamerproducer en tot leven gewekt door een groep van zijn vrienden. Catchy en eerlijkheid is waar de singles van de groep voor staan. Gelukkig geldt precies hetzelfde voor ‘Gotor’. De single lijkt geïnspireerd door ‘No More Heroes’ van The Stranglers. Hoe dan ook weet Waltzburg de struikelblokken van een relatie te verpakken in een vrolijke en eigenzinnige boodschap.

Clubavond

Naast de release van de videoclip, organiseert de band een eigen clubavond in Underground te Nijmegen. Op het programma staat de formatie zelf en speciale gasten waaronder Dreihund en MC Battletank.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe track van Waltzburg? Check hem hier!

YouTube player

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.