Angela Groothuizen stopt met The Voice of Holland

Geschreven door op 27 december 2011 om 11:40
Angela Groothuizen - Screenshot YouTube

Volgend seizoen verlaat Angela Groothuizen het populaire televisieprogramma The Voice of Holland.

Afgelopen zaterdag heeft RTL bekend gemaakt dat Angela Groothuizen wordt vervangen door een andere coach. Het nieuws is ingeslagen als een bom bij de fans van TVOH. Ze vinden het erg jammer dat Angela volgend seizoen niet meer te zien is in het programma.

Zelf begrijpt Angela het wel. Ze zegt: “Een wissel van coaches houdt het concept verrassend en dat is noodzakelijk voor televisie. Eigenlijk had ik al verwacht dat ik dit seizoen vervangen zou worden. Echter kwam Marco voor Jeroen en was er dus al een switch.”

Toch vindt de zangeres het wel jammer dat ze vervangen wordt. Wel was ze snel oké met de beslissing. De rest van het seizoen is Angela gewoon nog te zien bij The Voice en daarnaast zit ze ook in The Voice Kids, de kinderversie van The Voice of Holland. Deze show wordt vanaf eind januari uitgezonden als het huidige seizoen van TVOH is afgelopen.

Het roddelblad Privé hield een poll op haar website over de opvolger van Angela. Uit deze poll bleek dat bezoekers van prive.nl het liefst Trijntje Oosterhuis als opvolger zien. We zijn benieuwd wie er uiteindelijk de nieuwe coach wordt in het programma.

Angela Groothuizen – Niets Blijft

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Angela Groothuizen Nieuws · Artiesten · Nieuws