Ex-assistent klaagt Lady Gaga aan

Geschreven door op 27 december 2011 om 10:18
Lady Gaga - Foto: Justin Higuchi (Wikimedia Commons)

Tijdens de kerstdagen heeft Lady Gaga minder leuk nieuws gekregen.

De zangeres wordt aangeklaagd door een voormalige assistent. De ex-assistent beweert nog duizenden dollars te krijgen van haar.

De 41-jarige Jennifer O’Neil werkte ruim een jaar als persoonlijk assistent van Lady Gaga. In de aanklacht schetst O’Neill, Gaga als een veeleisende popster. Zo staat er dat ze dag en nacht beschikbaar moest zijn en zelf nauwelijks tijd had om te slapen of te eten.

Lady Gaga zou hele hoge eisen stellen aan hotels, vliegtuigen en tourbussen. O’Neill was onder andere verantwoordelijk voor de extreme outfits van de 25-jarige zangeres. O’Neill kreeg per jaar 75.000 dollar betaald, echter beweert ze in de aanklacht ruim 7100 overuren te hebben gemaakt. Daarom eist de ex-assistent nu nog 380.000 dollar van Gaga.

Volgens woordvoerders van Gaga heeft O’Neill geen poot om op te staan. Toch is ze niet de eerste persoonlijk assistent van Gaga die klaagt. Haar eerdere assistent, Angela Ciemny, doet in de ongeautoriseerde biografie ‘Poker Face: the Rise and Rise of Lady Gaga’ ook haar beklag. Zij beweert onder meer dat ze vaak het bed moest delen met Gaga, omdat de zangeres niet alleen wilt zijn.

Lady Gaga – Poker Face

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws