Justin Bieber concert Gelredome Arnhem 2013

Geschreven door op 2 juli 2012 om 8:11
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Zojuist is bekend geworden dat Justin Bieber weer naar Nederland komt. De populaire popster komt voor een concert naar de Gelredome in Arnhem. Dat maakte concertorganisator Greenhouse Talent bekend.

De populariteit van Bieber kent geen grenzen. De Canadees scoort de ene hit na de andere en breekt record na record. Op 13 april 2013 zal de popster weer naar Nederland komen.

Op zaterdag 13 april 2013 gaat hij namelijk een optreden verzorgen met de populairste liedjes van zijn derde album Believe.

Na het grote succes van zijn concert in Ahoy wachten de Nederlandse Beliebers al jaren om Justin Bieber live te zien optreden.

In Amerika was Biebers Believe Tour zelfs zo populair dat alle 48 concerten binnen enkele uren compleet waren uitverkocht. De twee shows in Madison Square Garden in New York zelfs binnen 30 seconden.

De voorverkoop voor het concert in het GelreDome start op donderdag 5 juli a.s. om 09.00 uur via www.eventim.nl. Ticketprijzen varieren van 44,- tot 77 euro.
Kijk snel hier wanneer het bij Eventim is uitverkocht.

Justin Bieber – Believe tour trailer

YouTube player

Lees meer over Justin Bieber Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws