Najib Amhali gaat in oktober met nieuwe voorstelling Nederland door

Geschreven door op 23 augustus 2016 om 15:08
Ramadan Conference Najib Amhali / Comedy Station - Bron: Screenshot Youtube

Najib Amhali is niet alleen in concert, maar ook weer in de theaters: met de nieuwe voorstelling (N)ergens Goed Voor gaat hij vanaf oktober het land door!

Najib Amhali

Najib Amhali – youtube.com

Najib Amhali’s nieuwe theatershow

Hij heeft het er maar druk mee. Najib Amhali is vanaf dit najaar niet alleen in concert te zien met zijn Plussupportact, maar hij gaat ook met een nieuwe theatervoorstelling het land door!

Eindelijk!

De nieuwe show van de Marokkaans/Nederlandse cabaretier heet (N)ergens Goed Voor. Vanaf oktober start Amhali met de try-outs, en in februari start de definitieve theatertour.

Najib Amhali tickets

Tickets voor Najib Amhali zijn onder andere te koop via de websites van de theaters waar opgetreden wordt. Check de speellijst op de siite van Najib voor het volledige overzicht. Daar is ook te zien wanneer de kaartverkoop bij een theater bij jou in de buurt start.

De kaartverkoop verloopt o.a. via de volgende online verkooppunten:

Najibamhali.nl (Uitverkocht) Topticketshop (Beschikbaar)

(N)ergens goed voor

Wat zegt Najib over zijn nieuwe show?

Ooit winnen we een WK, wordt iedereen geliket en zijn alle leugens op. Tot dat moment is er maar één iemand waar je op kunt rekenen. Zoals ik ook op jou reken

Dat is de beschrijving van zijn nieuwe show. Wat het betekent, daar kunnen we voorlopig alleen naar gissen. Wat denk jij dat het betekent?

Negende Solo tour

We weten in ieder geval dat dit alweer zijn negende solo-theatertour is, die hij heeft geschreven op Ibiza. Ondertussen weten we dat hij ontzettend aandoenlijk is, leuke typetjes uit de kast weet te trekken, en ontzettend grappig is.

Én Amhali is heel muzikaal. Wat begon met een beatboxje (letterlijk), werd steeds groter en muzikaler. Toen besloot hij maar om een hele concerttour te doen. Daar gaat hij, tegelijk met de nieuwe theatertour, het land mee door. Muzikaal, amicaal, Najib is het allemaal! Kijk hier of er nog kaarten beschikbaar zijn.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.