Najib Amhali met band het land door met popconcerten

Geschreven door op 16 juni 2016 om 12:01
Najib Amhali - Bron: Screenshot youtube.com

Nee, je leest het echt niet verkeerd. Najib Amhali gaat popconcerten geven! Samen met zijn band PlusSupportAct geeft de cabaretier shows in verschillende zalen in Nederland!

Najib Amhali

Najib Amhali – youtube.com

Najib Amhali concert

We weten dat Najib Amhali de muziek een prominente plek geeft in zijn voorstellingen, maar we hadden nooit verwacht dat hij daar meer mee zou doen. Dat doet hij dus wel! Vanaf oktober gaat de cabaretier(/zanger) clubshows geven.

Najib Amhali kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. Voor veel optredens is de verkoop al gestart, voor sommige start deze op zaterdag 18 juni om 10:00.

Lachen of genieten?

Je verwacht het niet. Of toch…? In zijn laatste twee voorstellingen Alles Komt Goed en I Amhali gaf de cabaretier de muziek al veel ruimte. Dit is zo goed bevallen dat Amhali met zijn band PlusSupportAct de concertzalen langs gaat.

Verwacht in deze shows geen stand-up, maar vooral muziek. Zang, percussie, rap, alles wat het multitalent leuk vindt zal hij laten zien. Eigen werk, maar ook covers. Dit is Najib van een heel andere kant!

 

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.