Fall Out Boy verschuift release nieuwe album ‘M A N I A’ naar 2018

Geschreven door op 7 augustus 2017 om 12:58
Fall Out Boy - Foto Wikimedia Commons

Fall Out Boy heeft de release van haar opkomende plaat ‘M A N I A’ uitgesteld. Frontman Patrick Stump deelde onlangs een bericht waarin hij stelt dat de plaat, die oorspronkelijk op 15 september zou verschijnen, nog niet af is.

Fall Out Boy stelt release nieuwe album uit

Slecht nieuws voor fans van Fall Out Boy! Liefhebbers van de Amerikaanse rockers zullen nog iets langer moeten wachten op het nieuwe album van de band. De release van het nieuwe album ‘M A N I A’, die op 15 september zou verschijnen, is uitgesteld. De nieuwe plaat zal nu op 19 januari 2018 uitkomen.

Frontman Patrick Stump deelde op 3 augustus een bericht op de officiële Facebookpagina van de band. In de post laat de zanger/gitarist weten dat de releasedatum voor de nieuwe plaat verschoven is: “We hebben er lang over gepraat en denken dat dit het beste is. Het album is nog niet af, het voelt erg gehaast.”

Europese tour

Stump sluit zijn bericht af door te laten weten dat hij zin heeft in de bands opkomende MANIA tour. De band begint in september aan een tour door de Verenigde Staten, Canada, Brazilië en Australië. Europese data zijn nog niet aangekondigd, maar de frontman laat weten dat de band haar Europese fans niet zal vergeten!

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fall Out Boy Nieuws · Nieuws