Leona Philippo voor benefietconcert naar openluchttheater Caprera

Geschreven door op 31 mei 2017 om 11:59
Leona Philippo - foto: Richard Broekhuijzen - bron: Wikimedia commons

Fans opgelet: Leona Philippo geeft samen met kinderkoor Soundwise en The New Sypmhonics een benefietconcert voor stichting Het vergeten Kind!

Leona Philippo geeft benefietconcert in Caprera

Op donderdag 15 juni 2017 staat Leona Philippo samen met The New Symhonics en kinderkoor Soundwise op het podium van het openluchttheater Caprera in Bloemendaal! Het geld dat met het concert wordt opgehaald gaat naar de stichting Het Vergeten Kind, een stichting die opkomt voor kinderen met een slechte jeugd.

Concertkaarten

Kaarten voor het benefietconcert zijn verkrijgbaar bij het volgende online verkooppunt:

concertkaarten

Het Vergeten Kind

Stichting Het Vergeten Kind is een stichting die hulp biedt aan kinderen die niet thuis kunnen opgroeien. Dit doen ze door speel- en leefomgevingen in opvanghuizen te verbeteren. Ook geven ze voorlichting over wat de stichting doet. Het doel van Het Vergeten Kind is om de taak die ze nu uitvoeren overbodig te maken. Ieder kind moet namelijk een goede jeugd hebben.

“Samen met iedereen die ons steunt, hopen wij zo snel mogelijk voor deze groep kinderen een toekomst te realiseren waarbij die lach geen uitzondering meer is, maar een recht.”

Bron: Caprera , Bloemendaal

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.