Rico & Sticks en Typhoon naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 17 maart 2016 om 11:33
Sticky Steez, Sticks, (Rico & Sticks) - Foto Nummer 12 (Wikimedia Commons)

Rico & Sticks (Opgezwolle) en Typhoon komen voor een legendarisch Nederlandstalig hiphopconcert naar de Ziggo Dome in Amsterdam!

Rico & Sticks en Typhoon Ziggo Dome

Het wordt één van de grootste concerten in de geschiedenis van de Nederlandstalige hiphop: Rico & Sticks en Typhoon in de Ziggo Dome Amsterdam! Het concert vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 december. Deuren van de zaal gaan open om 18:30 uur ’s avonds, meer informatie over het tijdsschema wordt later nog bekendgemaakt.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert zijn onder andere verkrijgbaar via deze online verkooppunten:

Topticketshop Speciale website voor dit evenement

Opgezwolle

Rico & Sticks zijn voornamelijk bekend van Opgezwolle. De hiphopformatie uit Zwolle scoorde hits als Hoedenplank en Verre Oosten. De plaat Eigen Wereld wordt gezien als een van de belangrijkste platen uit de Nederlandstalige hiphop. Na een pauze van een paar jaar keerden de heren afgelopen jaar terug op Lowlands en geven ze vrijdag 18 maart een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall.

Typhoon

De doorbraak van Typhoon kwam met het album Lobi Da Basi waar hij afgelopen jaar een gouden plaat voor heeft gekregen. Hij bezocht alle grote festivals in Nederland en sloot het jaar in december af met twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall.

 

Bron: Ricostickstyphoon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.