Ida Nielsen in maart 2019 naar Q-Factory in Amsterdam

Geschreven door op 5 oktober 2018 om 15:18
Ida Nielsen - By Tore Sætre [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Ida Nielsen komt voor een show naar Nederland! In maart 2019 staat ze in Q-Factory in Amsterdam met haar waanzinnige basgitaarspel.

Ida Nielsen naar Q-Factory

Op zaterdag 9 maart 2019 staat Ida Nielsen in Q-Factory in Amsterdam. De basgitarist staat niet alleen bekend als de bassist van Prince, maar ook als bandlid van 3rdeyegirl. Haar muziek is een mix van funk, hiphop, reggae en wereldmuziek. Met haar basgitaarspel weet de artieste zalen over de hele wereld uit te verkopen. Een dag na het concert in Amsterdam staat de basgitariste in TivoliVredenburg in Utrecht.

Kaartverkoop

Tickets zijn direct te bestellen via de site van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Ida Nielsen

De multi-instrumentaliste werd in 2010 ontdekt door Prince tijdens een jamsessie. Ze voegde zich bij zijn band, ‘The New Generation’, en speelde hierin de basgitaar tot de zanger kwam te overlijden. Samen met twee anderen uit de band begon ze een funk rock trio genaamd ‘3rdeyegirl’. Ook in haar solocarrière timmert Ida flink aan de weg. In 2016 kwam haar derde soloalbum uit. ‘Turnitup‘ is ingespeeld, geschreven en geproduceerd door het multitalent.

 

Bron: Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.