The Rolling Stones voor twee shows naar Nederland!

Geschreven door op 9 mei 2017 om 10:17
The Rolling Stones - Fotocredits: Jim Pietryga - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

The Rolling Stones komen naar Nederland! De legendarische rockband staat op 30 september in de Amsterdam ArenA, 15 oktober staan de heren in GelreDome Arnhem.

The Rolling Stones naar Nederland

Yes! The Stones komen terug naar Nederland! De legendarische band rond frontman Mick Jagger staat aankomend najaar niet één, maar twee keer in Nederland! Op 30 september staan de rockers op het podium van de toekomstige Johan Cruijff ArenA. Twee weken later, op 15 september, staan Jagger en co. in de Arnhemse GelreDome. De shows staan in het teken van de bands No Filter Tour.

In 2014 stonden de heren voor het laatst in Nederland, met een spetterende show op Pinkpop. Het laatste reguliere Nederlandse concert van de Stones dateert uit 2007. Toen stond de band op het podium in het Nijmeegse Goffertpark.

Tickets voor de ‘No Filter Tour’

De kaarten voor de shows gaan op vrijdag 12 mei in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:
Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Blue & Lonesome’

The Rolling Stones zagen in 1962 het levenslicht. In de ruim vijftig jaar hierna groeide de band uit tot misschien wel de allergrootste band aller tijden, met vele tijdloze megahits als ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’‘Paint It Black’ en ‘Brown Sugar’.

In de lange en zeer succesvolle carrière bracht de band maar liefst vijfentwintig studio albums uit, waarvan de vorig jaar uitgebrachte plaat ‘Blue & Lonesome’ de laatste is. De plaat bevat enkel coversongs en werd in slechts drie dagen opgenomen!

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.