Eagles kondigen extra afscheidsconcert in GelreDome aan

Geschreven door op 31 januari 2024 om 16:24
Eagles uitverkocht, Eagles - Fotocredits: Steve Alexander - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De Eagles komen niet één, maar twee keer naar Nederland! De legendarische band heeft een tweede afscheidsconcert in GelreDome Arnhem aangekondigd.

Extra concert Eagles in GelreDome

Goed nieuws voor Eagles fans! De iconische rockers kondigden onlangs een afscheidstournee aan, die op 13 juni in de GelreDome neerstrijkt. Wegens succes heeft de band nu een tweede afscheidsconcert in het Arnhemse stadion aangekondigd! De Eagles en special guest Steely Dan staan ook op zaterdag 15 juni 2024 op het Arnhemse podium. Beide shows zijn onderdeel van The Long Goobye Final Tour.

Concertkaarten

Tickets voor het extra concert gaan op vrijdag 2 februari in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.