Esmee Denters: ik ben bijna niet meer thuis

Geschreven door op 27 juni 2010 om 21:26
Esmee Denters - Fotocredits: Roy van Ingen [CC BY 3.0] via Wikimedia Commons

Esmée Denters is zo druk dat ze weinig tijd heeft om gewoon eens thuis te zijn. De zangeres is momenteel bezig met het schrijven van nummers voor haar nieuwe album.

Esmee Denters is nooit thuis

Esmee Denters is nooit thuis. “Mijn leven is veranderd in een grote achtbaan”, zegt Denters tegen Novum Nieuws. “Ik ben bijna niet meer thuis, maar alles is het zeker waard.” De zangeres vertelde over haar hectische leven tijdens de TMF Awards, waar ze de prijs voor beste vrouwelijke artiest mee naar huis mocht nemen. “Supertof is dit! Vorig jaar won ik er ook al twee en nu weer eentje.”

De 21-jarige zangeres, die momenteel samen met Justin Timberlake de hitlijsten bestormt met het nummer ‘Love Dealer’, neemt weinig rust. “Ik ben al weer druk met het schrijven van nummers voor mijn volgende album”, zegt Denters. “Wanneer het gaat verschijnen kan ik nog niet precies zeggen, maar dat het iets heel anders wordt dan het vorige album is zeker.”

Denters verzorgde ook een groot deel van de presentatie van de TMF Awards, dat zaterdag voor de veertiende keer werd georganiseerd. Er kwamen meer dan tienduizend bezoekers af op het prijzenfestijn in het Volkspark in Enschede.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Esmee Denters Nieuws · Nieuws