Esmee Denters wil nog geen liefje

Geschreven door op 27 mei 2010 om 11:58
Esmee Denters - Fotocredits: Roy van Ingen [CC BY 3.0] via Wikimedia Commons

Esmée Denters besteedt haar tijd liever aan haar carrière dan aan de liefde. Toch hoopt de zangeres ooit de ware tegen het lijf te lopen. Denters leeft sinds haar ontdekking door Justin Timberlake via Youtube een hectisch leven, waarin voor een vriendje geen plaats is.

Esmee Denters wil nog geen liefje

Esmee Denters wil nog geen liefje. Denters is bijna altijd onderweg. De zangeres werkt veel in de Verenigde Staten, waar haar platenlabel zit, maar woont nog altijd in het Gelderse Oosterbeek. Denters omschrijft haar liefdesleven momenteel dan ook als weinig succesvol. “Eigenlijk bar slecht, eerlijk gezegd”, biecht Denters op aan Novum Nieuws.

“Ik ontmoet niet zo heel veel mensen. Maar ik ben ook gewoon met mijn eigen ding bezig”, zegt de 21-jarige Denters. “Op de eerste plek kom ik zelf op dit moment. Maar hopelijk komt er misschien nog iemand leuks bij.”

De zangeres bracht onlangs het nummer ‘Love Dealer’ uit, waarop ook Timberlake een riedeltje meezingt. Volgens Esmée zijn Justin en zij alleen maar goede vrienden.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Esmee Denters Nieuws · Nieuws