Ontdekte gedenkplaats familie André Hazes weg

Geschreven door op 26 mei 2010 om 22:56
André Hazes - Foto: Hans van Dijk/Anefo - Bron: Wikimedia Commons

De familie Hazes ziet zich genoodzaakt om een herdenkingsplek voor André Hazes weg te halen. De plek in Amsterdam was ontdekt door fans.

Na zijn dood in 2004 werd André Hazes gecremeerd. “Wanneer je op 10- en 11-jarige leeftijd iemand verliest die je meer dan liefhebt, wil je graag een plek hebben waar je deze persoon privé kunt gedenken”, laat Rachel Hazes weten aan RTL Boulevard.

“Omdat er op een jonge leeftijd nog veel speciale gebeurtenissen in je leven zullen komen, is het voor Roxeanne en André jr. belangrijk dat zij dit op hun manier met hun vader kunnen delen”, legt hun moeder uit. Rachel heeft geen goed woord over voor degenen die de plek openbaar maakten. Nu de plek van de steen bekend is, ziet Rachel Hazes geen andere oplossing dan hem weg te halen.

“Wij betreuren het dat wij met elkaar hebben moeten besluiten om deze gedenkplaats weg te moeten laten halen”, zegt Rachel. “Roxeanne en André jr. kunnen hier nu immers niet meer hun vader in de anonimiteit gedenken. En wij vinden dat de mensen die daar liggen en degenen die hun dierbaren bezoeken privacy en rust verdienen.”

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Hazes Nieuws · Nieuws