Jake Bugg komt naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 6 oktober 2016 om 12:36
Jake Bugg - Fotocredits: Solly_Darling - Bron: Wikimedia Commons

Op 25 november staat Jake Bugg in de Melkweg in Amsterdam. Op 27 november speelt de zanger op het Songbird Festival en op 26 november is Jake te vinden in TivoliVredenburg!

Meerder concerten in Nederland

De Engelse zanger stond al gepland voor twee shows in Nederland, maar nu is het weekend compleet! Op 25,26 en 27 november zal de singer-songwriter in Nederland te vinden zijn. Op 25 november speelt hij in de Melkweg in Amsterdam, op 26 november speelt hij in TivoliVredenburg in Utrecht en op 27 november zal de zanger te horen zijn op het Songbird Festival in Rotterdam!

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de singer-songwriter zijn al in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. Ook de kaarten voor 25 en 27 november zijn al in de verkoop.

Jake Bugg

Jake is een Engelse singer-songwriter. Hij groeide op in Nothingham en leerde op zijn twaalfde gitaar spelen. Toen de zanger 17 was trad hij op tijdens het Glastonbury Festival. Het debuutalbum Jake Bugg kwam uit op 12 oktober 2012. In Nederland en Belgie werd Jake bekend door zijn single Lightning Bolt. In 2013 bracht de zanger zijn tweede album uit Shangri La. Afgelopen juni kwam zijn derde album On my One uit.

Luister hier naar de bekende single Lightning Bolt:

YouTube player

Bron:Ticketmaster, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.