Taylor Swift verrast fans in Londen met exclusief ‘Reputation’-luisterfeestje

Geschreven door op 19 oktober 2017 om 12:10
Taylor Swift - Foto: Eva Rinaldi (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Een groep gelukkige Taylor Swift-fans kreeg onlangs de unieke kans om het opkomende album van Taylor alvast te beluisteren! De zangeres organiseerde een exclusief luisterfeestje in Londen.

Taylor Swift verrast fans met luisterfeestje

Taylor Swift had op vrijdag 13 oktober een flinke verrassing voor een select clubje fans in petto! Een groep Swifties verzamelde zich in Londen voor een exclusief luisterfeestje van Taylors opkomende plaat ‘Reputation’. De honderd genodigden waren door Taylor zelf geselecteerd.

Het is niet de eerste keer dat Taylor Swift een exclusief luisterfeestje van haar nieuwe album organiseert. In 2014 nodigde de zangeres een groep fans uit om haar album ‘1989’ te beluisteren, voordat de plaat officieel uitgebracht werd.

Social media ontploft

Het nieuws van het exclusieve feestje verspreidde zich al snel nadat de aanwezige fans het op social media postten. Foto’s van toegangsbandjes, merchandise en kiekjes van fans die samen met Swift op de foto zijn gegaan verspreidden zich razend snel.

 

Naast de foto’s werd er natuurlijk ook getweet over de muziek. Zo onthulde een fan dat er een liedje bij zit dat alle aanwezige in tranen heeft gekregen.

Tevreden

Afgezien van alle indrukken die de fans te wachten stonden, viel het velen op hoe gelukkig de zangeres eruitzag. Zo tweette deze Swift fan dat Taylor heel tevreden leek te zijn met hoe haar leven er op dit moment uitziet.

‘Reputation’

Taylors fans zullen nog even geduld moeten hebben tot de release van haar nieuwe album. De nieuwe plaat ‘Reputation’ ligt vanaf 10 november in de schappen. Tot die tijd moeten we het doen met de reviews van deze honderd gelukkige fans.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Taylor Swift Nieuws