Afrojack dumpt zwangere vriendin

Geschreven door op 7 september 2011 om 20:38
ParkCity Live, Afrojack - Fotocredits: Josefelig (Wikimedia Commons)

Vorige week maakte we melding van de zwangerschap van de vriendin van dj Afrojack, Amanda Balk. Nu heeft hij haar op straat gezet.

Rtl Boulevard meldt dit vandaag. Amada zou haar hart hebben uitgestort bij de redacteuren. De reden waarom ze op straat was gezet was volgens haar omdat de dj vreemdgegaan zou zijn. Toen Amanda hem daarop aansprak werd ze eruit gegooid: “Ik ben zonder pardon op straat gezet, mijn spullen zijn uit zijn huis gehaald en in een opslagloods geplaatst. Ik heb niets”.

Het lijkt er niet op dat de twee ooit nog bij elkaar zullen komen, Amanda is er helemaal klaar mee: “Er is alleen nog maar Afrojack en geen Nick. Hij is geen trouwe man. Als ik daar dan iets van zeg , zet hij mij op straat. Het is vreselijk.”

Amanda is nu veertien weken zwanger, het kindje wordt dus omstreeks maart verwacht. Het management van Afrojack heeft ook bevestigd dat de relatie voorbij is.

Afrojack ft. Eva Simons – Take Over Control (Official Radio Mix)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws