M. Ward voor een concert naar Amsterdam

Geschreven door op 1 juni 2016 om 11:11
M. Ward - Fotograaf: Toni Rosado | Flickr (CC BY-NC 2.0)

De Amerikaanse singer-songwriter M. Ward komt naar Nederland! Op 8 september geeft hij een concert in Paradiso in Amsterdam.

M. Ward concert

M. Ward - Fotograaf: Toni Rosado | Flickr

M. Ward – Fotograaf: Toni Rosado | Flickr

M. Ward komt naar Nederland! Op donderdag 8 september treedt de muzikant op in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat om 19:00 uur open. Het voorprogramma is om 19:30 en om 20:30 is de main act aan de beurt om de sterren van de hemel te spelen.

M. Ward tickets

De voorverkoop begint op donderdag 3 september om 10:00 uur. Tickets zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Him

De Amerikaanse zanger wordt veel geprezen door andere artiesten om zijn unieke muziek. Zo zijn bijvoorbeeld Noel Gallagher en Meg White van The White Stripes grote fans. Als soloartiest heeft hij 8 albums uitgebracht waaronder het nieuwe ‘More Rain’.

YouTube player

Ward werkt samen met Zooey Deschanel onder de naam She & Him. Deze samenwerking is een groot succes geworden. Zo heeft bijvoorbeeld het album ‘Volume Two’ op nummer 6 gestaan van de Billboard Top 200. Hieronder de grote hit ‘Stay Awhile‘ van het album ‘Classics‘.

YouTube player

Daarnaast is hij lid van de Amerikaanse supergroep Monsters of Folk. Andere leden zijn Jim James van My Morning Jacket, Conor Oberst en Mike Mogis van Bright Eyes. Live worden ze vergezeld door de talentvolle Will Johnson. In 2009 heeft de band het album ‘Monsters of Folk’ uitgebracht die vanzelfsprekend zeer goed werd ontvangen door zowel critici als fans.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.