Golden Earring, Ilse DeLange en meer op Concert at SEA 2012

Geschreven door op 8 maart 2012 om 11:26
Barry Hay (Golden Earring) - Foto Stefan Brending (Wikimedia Commons)

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland heeft vandaag bevestigd dat Golden Earring, Wipneus & Pim, The Baseballs, Ilse DeLange, Go Back To The Zoo, Waylon, Memphis Maniacs en Acda en De Munnik aanwezig zullen zijn bij het event.

Bløf, Van Velzen en De Dijk werden al eerder bevestigd voor het evenement. Concert at SEA is uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Nederland, en trekt jaarlijks 40.000 bezoekers per dag.

In 2012 zal de zevende editie plaats vinden. Vorige edities hebben bewezen dat het festival gezelligheid en een goede sfeer hoog in het vaandel hebben staan. Het is een unieke locatie met een prachtig uitzicht op de Noordzee.

De officiële website van Concert at SEA meldt : “Op Concert at SEA is meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Er rijden, lopen en vliegen straattheatersacts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.”

Concert at SEA zal plaatsvinden op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni 2012 op de Brouwersdam in Zeeland. Dagkaarten zijn te koop voor 35 euro exclusief servicekosten via de Concert at SEA Tickets.

Bekijk hier de officiële trailer van Concert at SEA 2012:

YouTube player
Overzicht van Concert At SEA Nieuws
Overzicht van Blof Nieuws
Overzicht van Golden Earring Nieuws
Overzicht van Ilse de Lange Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: