Dua Lipa cancelt shows door pijn aan verstandskiezen

Geschreven door op 14 maart 2018 om 13:16
Dua Lipa - Foto: Justin Higuchi (Flickr, license: CC BY 2.0)

Dua Lipa zou op woensdag 14 maart en donderdag 15 maart shows voor Bruno Mars openen. De Britse zangeres laat nu echter weten af te te moeten zeggen door ondraaglijke pijn aan haar verstandskiezen.

Dua Lipa schrapt optredens af

De Britse hitmaker is gedwongen een reeks shows te annuleren, die Bruno Mars ondersteunen, om een directe tandheelkundige ingreep te ondergaan. De zangeres tourt momenteel met Bruno Mars door Australië en Nieuw-Zeeland, maar twee data moeten afzegggen.

Een verklaring van de promotor van Live Nation zei dat Lipa “door artsen geadviseerd werd om onmiddellijk een tandheelkundige ingreep te ondergaan”.

Verontschuldiging

Lipa verontschuldigde zichzelf later op Twitter aan haar fans en ze legde hen uit dat ze de shows moet missen omdat ze haar verstandskiezen moet laten verwijderen.

“Ik heb met vreselijke pijn opgetreden vanwege mijn verstandskiezen en op advies van mijn tandarts en de kaakchirurg moest ik ze onmiddellijk laten verwijderen,” schreef ze. “Ik geniet zo van deze tour en ben zo overstuur dat het leven in de weg zit, maar hopelijk zal ik snel herstellen en zo snel mogelijk terugkomen. Bedankt voor jullie begrip.”

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Dua Lipa Nieuws · Fun Content · Nieuws