Robbie Williams brengt op 4 november nieuw album uit

Geschreven door op 26 september 2016 om 11:12
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Op 4 november is het zover! Dan gaat het nieuwe album van Robbie Williams in de verkoop. Dit kondigde de 42-jarige Britse zanger gisteren aan op televisie.

Robbie Williams – Heavy Entertainment Show

Dit is het elfde studioalbum van de populaire zanger. Het album heet Heavy Entertainment Show. De Engelse zanger werkte bij het maken van dit album samen met Guy Chambers. Hij werkte eerder samen met Guy bij o.a. zijn succesvolle album Escapology.

Samenwerking

In het grootste geheim werkte Robbie de afgelopen maanden aan zijn nieuwe album. De populaire zanger werkte naast Chambers samen met o.a. John Grant, Rufus Wainwright, Ed Sheeran en Stuart Price. De naam van de plaat slaat op de ervaringen die Robbie heeft met de entertainmentbusiness. De titeltrack Heavy Entertainment Show is sinds gister te beluisteren.

Carrière

Robbie Williams maakte van 1990 tot 1995 onderdeel uit van Take That. Na Take That werd hij solozanger, en niet zonder succes. Zo verkocht de popzanger wereldwijd 55 miljoen platen en vallen zes van zijn albums onder de top 100 meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk. Zijn grote hits zijn Let Me Entertain You, Angels en Rock DJ.

YouTube player

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.