Kiefer Sutherland in juni naar 013 in Tilburg en Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 6 maart 2017 om 11:13

De wereldberoemde Hollywoodster Kiefer Sutherland komt naar Nederland! Op 16 juni staat hij in poppodium 013 in Tilburg en op 17 juni in Melkweg Amsterdam. Ben jij er bij?

Kiefer Sutherland naar Tilburg en Amsterdam

De wereldberoemde Hollywoodster Kiefer Sutherland komt naar Nederland. Op vrijdag 16 juni staat de acteur in de Jupiler Stage van poppodium 013 in Tilburg. Op zaterdag 17 juni staat hij in Melkweg Amsterdam. Wil jij hier graag bij zijn? De verkoop gaat van start op woensdag 8 maart om 10:00. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende kanalen:

Primair: 

Kiefer Sutherland kaarten

Secundair:

Kiefer Sutherland kaarten

Kiefer

Sutherland is een Canadees acteur en producent, zoon van de succesvolle Canadese acteurs Donald Sutherland en Shirley Douglas en tweelingbroer van Rachel Sutherland. Wat velen niet weten is dat Sutherland ook een eigen muzieklabel heeft; Ironworks. Omringt door artiesten als Rocco DeLuca, Burden en HoneyHoney, begon Kiefer zelf ook nummers te schrijven. Die fijne country- en Americana-nummers zijn nu verzameld op zijn debuutalbum ‘Down In A Hole’, dat in 2016 verscheen. Het is dan ook geen verrassing dat Sutherland zijn concerten heeft aangekondigd!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen