Anathema voor concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 30 maart 2017 om 13:48
Anathema - Foto: Alterna2 - (Bron: Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor fans van Anathema! In oktober staat de band op het podium van Poppodium 013 in Tilburg!

Anathema in concert

Ooit begonnen als doommetal pioniers, maar inmiddels uitgegroeid tot prog-rock grootheden! Anathema komt naar Nederland! Op vrijdag 6 oktober staat de band in het Tilburgse 013. De show staat in het teken van het nieuwe album dat dit jaar uitkomt! Als special guest mag de Franse band Alcest het podium betreden!

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op maandag 3 april om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Anathema

De eerste twee albums van de band, Silent Engima uit 1995 en Eternity uit 1996 waren echte doommetal. De bandleden voelde zich hier echter niet thuis en besloten een andere kant op te gaan. Met de albums Alternative 4 uit 1998 en  Judgement uit 1999 begon de band met donkere rock en een beetje een gothic sfeer.

Daarna kwam in 2001 het album A Fine Day To Exit. Dit was iets meer progrock. Met A Natural Disaster uit 2003 zette de band zich op de kaart als echte prog rock band. De albums We’re Here Because We’re Here uit 2010 en Weather Systems uit 2012 volgen dit prog rock pad. Distant Satellites kwam uit in 2014. Het nieuwe album gaat meer op het album A Fine Day To Exit lijken. Ben jij ook benieuwd?

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anathema Nieuws · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws