Do werkt hard aan nieuw album

Geschreven door op 17 februari 2010 om 22:47
Dominique Rijpma van Hulst (Do) | Fotocredits: FaceMePLS | Wikimedia Commons

Dominique van Hulst is bezig met een nieuw album. Dat vertelt de 28-jarige zangeres woensdag aan de krant Metro. Volgens Do is er nog geen releasedatum, maar moet hij voor de eerste helft van dit jaar uitkomen.

Na een muzikaal rustig 2009 heeft Do dit jaar genoeg te doen. Naast het uitbrengen van een Nederlandstalige mini-cd en het inspreken van de animatiefilm ‘Het Regent Gehaktballen’, komt er ook eindelijk weer een écht album van de Limburgse.

Het heeft haar een jaar gekost om het album te produceren. En ze is dan ook ontzettend trots op het resultaat! “Ik heb van de twaalf liedjes die erop staan er elf zelf geschreven, het is voor het eerst dat ik alles zelf doe”, zegt zij trots.

Volgens Do is het een integere, organische en vooral heel volwassen plaat geworden.  “Het is veel minder gepolijst. Mijn ouder twee albums waren cleaner, meer geproduceerd. Dit album is wat volwassener, wat ruiger. Het heeft meer een soort van alternatief popsfeertje, maar wel altijd met jazz- en soulinvloeden, want dat is waar ik echt vandaan kom.”

We zijn benieuwd wanneer we de plaat in de schappen vinden!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Do Nieuws · Nieuws