Prophets of Rage releast nieuwe single ‘Radical Eyes’

Geschreven door op 7 augustus 2017 om 16:36
Prophets of Rage - Foto: Rodrigo Díaz (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Prophets of Rage heeft opnieuw een nieuw nummer uitgebracht! De Amerikaanse supergroep deelde op 6 augustus haar nieuwe track ‘Radical Eyes’ op YouTube en online streamingsdiensten.

Prophets of Rage onthullen track ‘Radical Eyes’

Prophets of Rage heeft weer een nieuwe single onthuld! In juli kwam de band al met de track ‘Living on the 110’, terwijl de eerste single van de supergroep, ‘Unfuck the World’, in juni verscheen. Nu hebben de rockers hun nieuwe track ‘Radical Eyes’ uitgebracht. De single verscheen op zondag 6 augustus op YouTube en online muziekstreamingsdiensten.

Ben jij benieuwd naar de track? Beluister hem dan snel!

Debuutalbum

Prophets of Rage ontstond in mei 2016 als tegengeluid tegen de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De supergroep bestaat uit Rage Against the Machine’s Tom Morello, Tim Commerford en Brad Wilk, aangevuld met rapper B-Real van Cypress Hill en Chuck D en DJ Lord van Public Enemy. De bands slogan, ‘Make America Rage Again’, was een direct antwoord op de Amerikaanse president Donald Trump.

Op 15 september moet het debuutalbum van de Amerikaanse supergroep verschijnen. In juni stonden de Prophets voor het eerst op het podium in Nederland: de band verzorgde misschien wel het beste optreden van Pinkpop 2017.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.