Ozzy Osbourne denkt ondanks afscheidstour nog niet aan stoppen

Geschreven door op 7 februari 2018 om 16:40
Ozzy Osbourne - Foto: Focka (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Hoewel Ozzy Osbourne binnenkort aan een afscheidstour begint, denkt ‘The Prince of Darkness’ nog lang niet aan stoppen. Osbourne onthult in een nieuw interview met ‘Rolling Stone’ dat hij erover denkt om een nieuw album te maken. 

Ozzy Osbourne denkt ondanks afscheidstour nog niet aan stoppen

Fans van Ozzy Osbourne hoeven voorlopig nog niet te vrezen! De iconische zanger denkt nog lang niet aan stoppen. Osbourne kondigde onlangs een afscheidstour aan genaamd No More Tours 2, maar onthult in een nieuw interview met Rolling Stone dat dit niet betekent dat hij nooit meer zal optreden:

“Het heet ‘No More Tours’, dus dat houdt enkel in dat ik stop met wereldtours. Ik blijf nog optreden, maar ik zal niet meer zes maanden lang op tour gaan. Ik wil mijn tijd thuis spenderen.”

Nieuw album

De naam No More Tours 2 refereert naar Ozzy’s eerdere No More Tours-tour. De voormalig Black Sabbath-frontman kondigde in de jaren negentig al aan dat hij zou stoppen met touren. Later veranderde het icoon toch van gedachten.

The Prince of Darkness zegt dat hij momenteel nadenkt over een nieuw album, zodra hij klaar is met zijn nieuwe afscheidstour. Volgens Rolling Stone zou de zanger al “acht of negen goede ideeën voor nummers” hebben. Het laatste album van Osbourne, genaamd ‘Scream’, stamt uit 2010.

No More Tours 2

De 69-jarige Ozzy Osbourne begint zijn afscheidstour in april in de Verenigde Staten en in de zomer is Europa aan de beurt. De zanger heeft voorlopig nog geen Nederlandse afscheidsshows aangekondigd. Wel staat Ozzy deze zomer op het Belgische festival Graspop.

 

Bron: Rolling Stone

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Ozzy Osbourne Nieuws