Eindelijk weer eens goed nieuws voor Justin Bieber!

Geschreven door op 31 augustus 2016 om 16:24
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

De 22-jarige Canadese popsensatie Justin Bieber is de laatste tijd vooral negatief in het nieuws. Maar nu is er eindelijk weer wat positief nieuws rondom Justin Bieber! Hij heeft namelijk maar liefst  8 wereldrecord titels binnen weten te slepen!

Justin Bieber de man van de successen

Justin Bieber - Foto: Temka u | commons.wikimedia.org

Justin Bieber – Foto: Temka u | commons.wikimedia.org

Op de website van Guinness World Records is te zien dat Justin met 8 certificaten poseert. Die ontving hij onder andere voor het succes van zijn hit What Do You Mean?, deze werd een week lang 30 miljoen keer gestreamd via de muziekdienst Spotify. Ook werd zijn album Purpose werd 250 miljoen keer gestreamd.

Bieber aan de top

Het album Purpose stond op de vierde plaats in de top 10 best verkochte albums van 2015. In december van dat jaar had Justin 17 nummers in de Billboard Hot 100 staan, en 13 nieuwe binnenkomers in dezelfde lijst. Maar niet alleen in Amerika is de zanger een groot succes, in het Verenigd Koninkrijk brak hij ook een record. Op 14 januari was hij de eerste artiest ooit die maar liefst 3 nummers in de top 3 van de UK singles chart had staan. Een hele prestatie dus van de 22 jarige zanger!

De meeste volgers zijn voor Bieber

Maar als je denkt dat het daarbij ophoudt dan heb je het mis, de zanger is ook de mannelijke artiest met de meeste volgers op Twitter en de meeste subscriptions op YouTube. Zijn kanaal is ook het meest bekeken, namelijk 10,5 miljard keer. Een hoop nieuwe world records dus op Justin zijn naam!

Beauty and a world record!

Eerder werd al bekend dat Justin weer aan het daten is. Hij werd gespot met Sofia Richie, de 17 jarige dochter van Lionel Richie. Het lijkt er dus op dat met een nieuwe vlam en de world records het goede nieuws eindelijk weer Justin Bieber zijn kant op komt! En nu hopen we natuurlijk dat het bij goed nieuws blijft…

Bron: guinnessworldrecords.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws