Kian And JC gaan voor een show naar Rotterdam

Geschreven door op 4 mei 2016 om 12:35
Kian And JC - alexlisciophotos | Flickr

Youtubers Kian And JC zijn op 13 juni in Nederland! Het hilarische duo is dan te vinden in het Oude Luxor Theater Rotterdam.

Kian And JC show

Kian And JC - alexlisciophotos | Flickr

Kian And JC – alexlisciophotos | Flickr

Als onderdeel van hun wereldtour ´Don’t Try This At Home´ komen YouTube sterren Kian And JC naar het Oude Luxor Theater Rotterdam. Op maandag 13 juni 2016 vermaken de twee de Nederlandse fans met hun komische acts. Ze laten uiteraard hun meest hilarische parodieën zien en ook hun verborgen talenten. Het tweetal gaan op het podium met elkaar in de strijd. De twee willen dan graag gasten ontvangen on stage. Wie weet staan ze pal voor je neus!

Kian N JC tickets

De voorverkoop van de tickets begint op vrijdag 6 mei om 11 uur ’s ochtends. Deze zijn te vinden op de website van Ticketmaster.

Youtube-sensaties

Het komische duo is in januari 2015 begonnen met het maken van YouTube video’s onder de naam KianAndJC. Onderhand hebben Kian Lawley en JC Caylen al meer dan 2,1 miljoen subscribers en hun video’s ruim 174 miljoen views. Indrukwekkend voor de jonge beginners! Ze maken vooral parodieën en pranks maar doen ook aan challenges mee.

Bron: Luxor Theater

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.