The Common Linnets zonder Waylon op Europese tournee

Geschreven door op 22 juli 2014 om 11:22
Waylon - Foto: Jan Willem (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

The Common Linnets gaan dit najaar op tournee door Europa. Wegens de recente breuk tussen Ilse en Waylon zal de zanger bij deze tour niet aanwezig zijn.

Europese Tournee

De aftrap van de Tour zal plaatsvinden op 5 oktober in Utrecht. Tijdens de 2 maanden durende tour wordt Ilse de Lange vergezeld door JB Meyijers (singer-songwriter), Rob Cosby (Co-Producer), en Jake Etheridge.
Deze werkten al eerder mee aan het album van The Common Linnets.

Als onderdeel van de Europese tour zal de groep ook een aantal Nederlandse en Belgische poppodia bezoeken.

concerten

The Common Linnets geven concerten in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Londen, Wenen en een aantal steden in Duitsland. Tijdens de shows in Nederland zullen nummers van The Common Linnets met nummers uit het repertoire van Ilse de Lange zelf worden afgewisseld. Als afsluiter van de tour zal het countrygezelschap een laatste optreden in Tilburg verzorgen.

Zonder Waylon

Na het grote succes van het duo tijdens het Eurovisie Songfestival is er veel gebeurd binnen het countrygezelschap. Tijdens de promotieoptredens na afloop van het Europese muziekevenement, was Waylon een week lang afwezig.

Geruchten gingen de ronde dat Waylon was ondergedoken door drank en drugs gebruik. Later maakte het duo bekend dat zij geen overeenstemming konden bereiken over de artistieke richting. Als gevolg hiervan zijn Waylon en Ilse uit elkaar gegaan.

Tickets

Tickets voor The Common Linnets zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Op de website van The Common Linnets is de volledige tourlijst te vinden.

Zijn de concerten uitverkocht? Ticket zijn dan vaak nog wel te krijgen bij secundaire ticketshops. Kijk hier voor Tickets.

Album

Op het Album van Common Linnets is Waylon nog wel te horen. Het album is na het Songfestival vele malen over de toonbank gegaan. Bestel hier het Album via Bol.com.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.