Rammstein deelt foto’s vanuit de studio: “Work in progress!”

Geschreven door op 16 april 2018 om 14:14
Rammstein - Foto: Carlos Delgado (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Het was een tijdje stil rond het nieuwe album van Rammstein, maar de band heeft een teken van leven gegeven! De Duitse rockers deelden zaterdag een aantal foto’s vanuit de studio.

Rammstein deelt foto’s vanuit studio

Ruim een jaar geleden onthulde Rammstein-gitarist Richard Kruspe dat de band volop bezig was met een nieuw studioalbum. Kruspe zei destijds in gesprek met het Duitse ARD dat de industriële metalband al 35 nummers “bijna af” had. Sindsdien is er niet veel meer naar buiten gekomen over de voortgang van de plaat, maar de band heeft een update gegeven!

De band rond frontman Till Lindemann deelde afgelopen zaterdag een aantal foto’s vanuit de studio, met de tekst “Work in progress!” De rockers zijn dus nog altijd bezig met het opnemen van nieuw materiaal. Wanneer we het nieuwe album kunnen verwachten is momenteel helaas nog niet bekend.

‘Liebe Ist Für Alle Da’

Fans van de Tanzmetall-band wachten al negen jaar op een nieuw studioalbum, sinds de release van het in 2009 verschenen ‘Liebe Ist Für Alle Da’. De band heeft in deze jaren echter alles behalve stilgezeten. In 2011 verscheen verzamelalbum ‘Made In Germany’ en vorig jaar werd live plaat ‘Rammstein: Paris’ uitgebracht. In 2016 waren de Duitsers nog te bewonderen op Pinkpop, terwijl het vorige zomer de eerste dag van Graspop afsloot.

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rammstein Nieuws