Rhye voor concert naar Caprera Bloemendaal

Geschreven door op 31 maart 2016 om 12:00

Het Canadees-Deense duo Rhye komt voor een show naar Nederland! Op 13 juli geven ze een concert in Caprera Bloemendaal.

Rhye concert

De Canadese zanger Mike Milosh en de Deense instrument Robin Hannibal vormen samen het duo Rhye en die komen naar Nederland! Het duo geeft op woensdag 13 juli een concert in het Caprera Openluchttheater in Bloemendaal.

Kaarten

Kaarten gaan op 1 april om 12:00 uur in de verkoop. Tickets zijn te verkrijgen via de site van het Patronaat wat de avond in Caprera presenteert.

R&B duo

Mike Milosh en Robin Hannibal hebben Rhye opgericht in 2010 en maken R&B muziek in Los Angeles. Milosh is geboren in Toronto en getraind als klassieke cellist. Later verhuisde hij naar Berlijn om zijn muziekcarrière als zanger en producer voort te zetten. Dit deed hij onder de naam Milosh en bracht twee albums uit. Robin Hannibal is een voormalig lid van het Deense duo Quadron, een indie pop electronica, soul, jazz band. Quadron gaf in 2009 hun debuutalbum uit. De twee leerden elkaar kennen toen Hannibal getipt werd over Milosh’s werk en contact met hem zocht. Daarna spendeerde de twee een week samen en schreven drie tracks. In 2013 gaven ze hun debuutalbum Woman uit.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·