Melissa Etheridge in februari 2019 naar poppodium 013

Geschreven door op 24 september 2018 om 16:30
Melissa Etheridge - Credits: InSapphoWeTrust via Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Melissa Etheridge komt naar Nederland! De Amerikaanse rockzangeres treedt in de winter van 2019 op bij poppodium 013 in Tilburg.

Melissa Etheridge naar 013

Het concert van Melissa Etheridge vindt plaats op dinsdag 26 februari 2019. De show in Nederland is uitsluitend te zien in de Tilburgse concertzaal. Het optreden maakt deel uit van haar jubileumtour ‘Yes I am’.

Concertkaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 28 september 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Yes I am’ tour

Aanleiding van de tournee door Europa is het 25 jarig bestaan van haar vierde album Yes I am‘. De plaat kwam uit in 1993 en de tracks scoorden goed in de Nederlandse hitlijsten. 

Melissa Etheridge

De Amerikaanse singer-songwriter heeft zestien albums op haar naam staan. Haar zelf getitelde debuutalbum kwam uit in 1988. De grote hit ‘Like The Way I do’ is afkomstig van dit studioalbum. In deze tijd was Melissa één van de weinige vrouwelijke rockers in de ‘scene’.

 

Bronnen: 013.nl, melissaetheridge.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.