Eurovision in Concert naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 24 september 2018 om 14:34
Eurovison in Concert, David Hasselhoff, Duncan Laurence (Eurovisie Songfestival) Logo (Wikimedia Commons)

Eurovisie Songfestival-fans opgelet! Op zaterdag 6 april 2019 vindt de 11e editie van Eurovision in Concert plaats in AFAS Live Amsterdam.

Tickets Eurovision in Concert

Kaarten voor de 11e editie van Eurovision in Concert gaan op vrijdagochtend 28 september om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Concert

Op 6 april a.s. komen Eurovisie Songfestival kandidaten vanuit alle uithoeken van Europa naar Amsterdam. Voor alle die-hard songfestival-fans is het evenement in AFAS Live een een absolute must. Tijdens Eurovision in Concert laten de deelnemers hun songfestivalbijdrage aan het publiek horen. Het concert wordt om deze reden als een generale repetitie voor het officiële songfestival in Tel Aviv gezien.

Presentatie

Op 6 april presenteren songfestivalcommentator Cornald Maas en voormalig songfestival-deelneemster Marlayne Sahupala het voorproefje van het Songfestival.

Songfestival

Het Eurovisie Songfestival vindt plaats in mei 2019 plaats in Tel Aviv. Dit wordt de 64e editie van het festival, dat sinds 1956 bestaat.

 

Bronnen: AFAS Live, Wikipedia, Eurovisioninconcert.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.