Nieuwe plaat Jan Smit nu al platina

Geschreven door op 25 maart 2010 om 17:57
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

Het nieuwe album van Jan Smit, ‘Leef’, is al goed voor een platina plaat. Het schijfje ligt pas vanaf vrijdag in de winkels, maar is al ruim vijftigduizend keer verkocht. Jan ontving de platina plaat donderdag tijdens zijn albumpresentatie in Ahoy.

Jan Smit Platina

De Volendammer barstte in tranen uit toen hij de platina plaat zag. “Hij heeft het afgelopen jaar zo hard aan deze plaat gewerkt, het betekent heel veel voor hem”, zegt een woordvoerder van Jan Smit. Volgens de zegsman zijn er al ruim zeventigduizend exemplaren van ‘Leef’ besteld.

Tijdens de presentatie van zijn nieuwe plaat kondigde Jan meteen een tournee aan. De Volendammer trekt dit najaar door Nederland en Vlaanderen. De ‘Leef Je Uit Tour’ gaat op 23 oktober van start in Arnhem. Jan Smit sluit zijn toer af in het Rotterdamse Ahoy. Het eerste concert staat gepland voor 18 december, maar extra shows worden niet uitgesloten.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Jan Smit Nieuws · Nieuws